Katában egy kiváló ingatlan értékesítőt ismertem meg, aki pontosságával, szakszerűségèvel, kedvességével eredményességre ítéltetett. Legközelebb is őt választanám!

Dr. Buzás Attila

Szia Évi! Köszönöm hogy gondos és pontos munkáddal segítségemre voltál. Örültem, hogy mindig elértelek ha kellett. További sikereket a munkádban:Jutka

Molnár Lászlóné

Feri segítségével nagyon zökkenőmentesen és gyorsan zajlott az adásvétel. Részletesen tájékoztatott a fejleményekről; mindig pontosan tudtuk, hogy mi a következő lépés. Csak ajánlani tudom.

Kovács Gábor

Bár először elzárkóztunk "ingatlanos" segítségétől, de végül nagyon jó döntésnek bizonyult, hogy Ágotára bíztuk az ingatlan értékesítését. A lakás gyorsan elkelt, hála Ágota profizmusának. Sok fáradságtól kímélt meg minket, emberileg is korrekt, segítőkész, kedves, rugalmas. Köszönjük szépen a segítséget.

Szalkai Antal

Feri már az első talalkozásunkkor nagyon segítőkész volt. Mindenben kérhettük a segítségét, készséggel állt a rendelkezésünkre. Köszönjük, hogy végig kisértél minket a bemutatástól a birtokbaadásig. :)

Németh Kristóf

Jó szívvel ajánljuk Velki Nagy Viktóriát. Segítőkész, kedves. Bármilyen felmerülő kérdéssel tudtunk hozzá fordulni, és szakértelmével segítségünkre volt.

Varga Ágnes

Anikó hozzáállása, profizmusa más mint az eddig megismert ingatlanközvetítőké. Hatékonyan és gyorsan dolgozik. A profi hirdetésre több érdeklődő is jelentkezett és hamar megtaláltuk az ideális jelöltet. Megbízható és mindig rendelkezésünkre állt. A továbbiakban is szeretnénk vele együtt dolgozni. Jó szívvel ajánlom!

Szántó Anita

Anikó hihetetlenül kedves, segítőkész, fáradhatatlan és empatikus személyisége fantasztikus szakmai alapossággal, involváltsággal és maximalizmussal társul. Tökéletesen képviseli mindkét fél érdekeit, így mindenki számára segít megtalálni a lehető legoptimálisabb megoldást! Nagyon sok ingatlanirodával dolgoztam, de Anikó magasan a legjobb közülük! Rövid idő alatt segített megtalálni az ideális bérlőt. Öröm vele együttműködni, csak ajánlani tudom mindenkinek!

Rita Bucsi

Csaba nagyon korrekt szakember. Végig nyíltan, korrektül, baráti viszonyban lehetett vele kommunikálni. Sosem volt kertelés, mellébeszélés. Bármikor elérhető volt. Bátran ajánlom. A történet sikeres eladással zárult.

Kardos Krisztina

Ibolya egy abdai ingatlan adás-vételénél működött közre. Szakmai hozzáértésénél csak a kedvessége nagyobb. Mindig rendelkezésünkre ált amikor csak kerestük, hasznos tanácsokkal látott el bennünket. Köszönjük közreműködését. Ha korrekt ügymenetet szeretnének forduljanak hozzá bizalommal, csak ajánlani tudjuk. Köszönettel: Molnár Gábor Lenti István

Molnár Gábor

Nagyon nagy szeretettel ajánlom Koszecz Andreát. KÖSZÖNÖM AZ ODA ADÓ MEGBÍZHATÓ, KEDVES MUNKÁJÁT. A PONTOS ÉS FIGYELMES NAPRA KÉSZ INFORMÀCIOT.MINDENKINEK CSAK AJÁNLANI TUDOM..KÜLÖN KÖSZÖNÖM A POZITÍV HOZZÁ ÀLLÀST.

Kolarovszki Gézáné

Ferivel már a második alkalommal dolgoztunk együtt, de biztosan tudom, hogy nem utoljára :) Mindig, minden kérdésünkre alapos választ adott, rekordidő alatt végigpörgette az eladást! Feleségem nevében is írhatom: köszönjük szépen, Feri! :)

Szabó János

Nagyon segítőkész, összeszedett, rugalmas. Ház vásárlással kapcsolatos hitel ügyintézés során minden gördülékenyen és gyorsan zajlott. Hálás vagyok neki!

Ocskó Brigitta

Több ingatlan értékesítés és vétel kapcsán kerestük fel a Józsit egy barát ajánlásával. Az adás-vétel során segítőkész, lendületes, korrekt és mindkét fél igényeit szem előtt tartja. Végigkíséri az ügymenet lefolyását, mindenben a segítségünkre volt, csak a szerződést kellett aláírnunk. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, a jövőben is CSAK hozzá fordulnék hasonló ügyben!

Furdi Szilvia

Feri munkájáról csak pozitívan tudok nyilatkozni. Nagyon segítőkész és lelkiismeretes, minden kérdésünkre és kérésünkre azonnal reagált. Aki profi ingatlanost keres, nyugodt szívvel fordulhat hozzá.

Barcsi Zoltán

Tiszta szívből mérjük ajánlani Velki Nagy Viktóriát mindazoknak akik ingatlanközvetítő által szeretnék eladni vagy megtalálni otthonukat. Viktória mindig profi módon, legnagyobb precízséggel állt rendelkezésünkre. Bármely kérdésünkre mielőbb igyekezett legjobb tudása szerint válaszolni. A tökéletes vevők megtalálása után, az adás-vétel lebonyolításában is teljes mértékben segített. Egyszóval mi nem bántuk meg, hogy Őt választottuk, hálásak vagyunk Neki.

Zobák Diána

Judit nagyon kedves és segítökész volt. Külföldröl adtuk el az ingatlant, szóval minden telefonon és mailben bonyolítódott, amit Judit precízen és zökkenömentesen vitt egészen az aláírásig. Ezúton is hálásak vagyunk. Mindenkinek bátran ajánlom, ha profi ügynököt keres.

Czotter Balázs

Hàlásan köszönjük Anikó lelkiismeretes munkáját! Több “nagy nevű” irodával is kapcsolatban àlltunk, de 1-1 megtekintését kívül semmi sem történt! Anikó rekord idő alatt értékesítette a lakást nekünk nagyon kedvező áron és az ügyintézés, kommunikáció a vevőkkel, majd a szerződés kötés is nagyon profin, gördülékenyen zajlott! Bár régóta ismerjük, de ezen a területen is megnyilvánult előttünk lelkes hozzáállása, tisztelet és szeretet teljes személyisége! Igazán elégedett ügyfelek voltunk és pillanatnyilag is a fiamnak segít albérletet találni! Köszönjük!

Marton Attila

Szia Attila! Ezúton szeretném megköszönni a profi hozzáállásod, és a maximális segítség nyújtásod, amit a garázsom eladása érdekében tettél. Ha úgy alakul, legközelebb is számítok a segítségedre. Üdvözlettel : András

Simon András

Több alkalommal is Anikóval kötöttünk megbízást,egyszer sem okozott csalódást. Inkább magát felülmúlva teljesítette mindet. A felmerülő problémákat mindig megoldva ,a leglelkiismeretesebben,becsületesen intézve mindent. Mindenkivel jó kapcsolatban van,kedvesen tartja a kapcsolatot,szinte a kiadás után is egyengeti a lakás “életét”,ha bárki megkeresi időt szakít és orvosolja a felmerülő problémákat. Igazán szívből ajánlom mindenkinek,hogy Anikót bízza meg,szívügye a munkája.

Dankó Szilvia