Költözzön ősfás, múlt századi lakóparkba!

1380 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Költözzön ősfás, múlt századi lakóparkba!

Mátyásföld legnyugodtabb, legcsendesebb, zöldövezeti részén található ez az 1. emeleti, erkélyes lakás.
A keleti tájolású erkély és a szobák redőnyös ablakai is a parkosított udvar fáira, hatalmas tujáira néznek, amik madaraknak és mókusoknak adnak otthont.

A zárt lakópark 1970-ben épült, a 4 házban összesen 80 lakás van. Ennek köszönhetően a lakóközösség is zárt, összetartó, jól ismerik egymást. Jellemző módon eddig ez a most eladásra kínált lakás is egyetlen házaspár otthona volt.

A szobák parkettája nagyon jó állapotban van, nem nyikorog, nem mozog, nincsenek rések. A mára már szükségessé vált felújítás során rengeteg lehetőség adódik a lakás kiváló adottságainak kihasználására, egyúttal kényelmének, értékének növelésére. Az ingatlan mostani elosztása is nagyon jó, de van a házban olyan lakás is, ahol a konyha áttelepítésével egy plusz szobát alakítottak ki. A belmagasság 275 cm, így nincs akadálya álmennyezetnek sem.

A lakáshoz tartozik egy tárolóként használható pincerész is.
A környék közösségi közlekedése kiváló, 6 buszjárat és a Gödöllői HÉV is pár percre van, így az Örs vezér tere negyed óra, a belváros 25 perc alatt elérhető. Emellett autóval közlekedve is ideális a helyszín: néhány perc az M0-ás, a környező utcákban ingyenes a parkolás, a lakóparkban garázsok és néhány parkoló is található.

Pár perc sétára van gyógyszertár, orvosi rendelő, posta, bölcsőde, óvoda, általános iskola, több gimnázium és a BGE Külkereskedelmi Kara. Ez utóbbi a két sarokra lévő Erzsébet-ligetben található, ahol sportolásra és szórakozásra is sok lehetőség nyílik: uszoda, sportpályák, színház, játszóház, rendezvény- és étterem is rendelkezésre áll a gyönyörű ősfás területen. Szintén pár perc sétára van a nemrég megnyílt Mátyásföldi Jégcsarnok is.

Ha nyugodt környezetben, személyre szabott otthonban akar élni, jöjjön, és mérje fel, Ön mit tudna kihozni belőle!

Hitellel, CSOK-kal és természetesen Babaváró kölcsönnel is megvásárolható.
Ezek intézésében bankfüggetlen hitelcentrumunk készséggel áll a rendelkezésére!

Kérdés esetén vagy megtekintési időpont miatt a hét bármely napján elérhető vagyok a megadott telefonszámomon. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

ENGLISH

Move into a residential park with ancient trees from the last century!

This 1st floor apartment with a balcony is located in the calmest, quietest part of Mátyásföld, surrounded by greenery.
The east-facing balcony and the shuttered windows of the rooms also overlook the trees and huge thuja of the landscaped courtyard, which are home to birds and squirrels.

The closed residential park was built in 1970, the 4 houses have a total of 80 apartments. Due to this, the residential community is also closed, cohesive, and they know each other well. Typically, this apartment has so far been the home of a single couple.

The parquet in the rooms is in very good condition, it does not squeak, it does not move, there are no gaps. During the renovation, which is now necessary, there are plenty of opportunities to take advantage of the excellent facilities of the apartment, and at the same time to increase its comfort and value. The current distribution of the property is also very good, but there is also an apartment in the house where an extra room has been created by relocating the kitchen. The internal height is 275 cm, so there are no obstacles to the suspended ceiling.

The apartment also has a cellar that can be used as storage.
The public transport in the area is excellent, 6 bus services and the Gödöllő HÉV are also a few minutes away, so Örs vezér tere can be reached in a quarter of an hour, and the city center can be reached in 25 minutes. It is also ideal for driving: the M0 is a few minutes away, free parking is available in the surrounding streets, and there are garages and some car parks in the residential park.

Within a few minutes walk there is a pharmacy, doctor's office, post office, nursery school, kindergarten, primary school, several grammar schools and the BGE Faculty of Foreign Trade. The latter is located in the two-cornered Erzsébet-liget, where there are many opportunities for sports and entertainment: a swimming pool, sports fields, a theater, a playhouse, an event hall and a restaurant in the beautiful wooded area.
The recently opened "Mátyásföldi Jégcsarnok" (an ice rink) is also a few minutes' walk away.

If you want to live in a relaxed environment, in a personalized home, come and assess what you can get out of it!

It can also be purchased with credit.
Our bank-independent credit center is ready to handle these!

If you have a question or due to a viewing time, you can reach any of the phone numbers you provided any day of the week.

Fehér Gábor

Fehér Gábor

Kapcsolattartó
Budapest
+36 (20) 510 6666
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.